Soldiers Ludzie Honoru

#1 2010-04-01 07:56:44

Admin

Administrator

Punktów :   

RECENZJA GRACZY

.:OPIS GRY - RECENZJE GRACZY:.

Autor: Pablor (rec. pochodzi z cdprojekt.info)

Dzisiaj mamy wielki dzień, nareszcie możemy pograć w polską wersję Soldiers. A uwierzcie mi jest w co pograć. Silnik rzuca na kolana, jeżeli ktoś ma mocny sprzęt nareszcie może odetchnąć z ulgą i stwierdzić, że warto było ulepszać sprzęt dla takich widoków. Autorzy zadbali o najdrobniejsze detale. Żołnierze gramolący się na czołg przed wejściem do środka, leje w ziemi po uderzeniu pocisku, wspaniałe efekty eksplozji. Trafiasz przeciwnika 9mm pociskiem pada na kolana, trafiasz go odłamkowym ze swojego czołgu (lub innego pojazdu, który możesz przejąć), gość nie ma na co padać, a już z pewnością nie na kolana, które po dłuższych poszukiwaniach może znajdziesz. Można co prawda ponarzekać na wysoki poziom trudności, ale w końcu to jest WOJNA!!!

Ocena gracza: 9/10

Autor: maxw (rec. pochodzi z cdprojekt.info)

Soldiers - autorzy gry postarali się o zrobienie świetnego silnika który pokazuje swoje oblicze już w pierwszych misjach, również zadbano o najdrobniejsze detale i to nie tylko graficzne, a choćby takie jak budynki w pełni "aktywne", choćby takie okna które nie są tylko częścią tekstury ale są modelem ! który można rozwalać, tłuc itp., a jeszcze lepsze jest to ze spokojnie podczas ataków i niemożności strzelenia do przeciwników kryjących się w budynkach... można wrzucić granat ! niczym w dobrym FPP! Również świetnie się tu spisuje rewolucyjny i całkiem nowy system sterowania "Direct Control" dzięki któremu możemy samemu poprowadzić swojego wojaka/czołg itd. do walki jak i pozwala na większe możliwości niż "normalny" system sterowania!

Ocena gracza: 9/10

Autor: Craftman (rec. pochodzi z cdprojekt.info)

Na tę grę czekałem z wielkimi oczekiwaniami. I stało się. Nie byłem zawiedziony. Grywalność była ogromna. Te czołgi... ci żołnierze... ta walka... wszystko jest chyba idealne. Drobiazgi takie jak przejmowanie pojazdów przeciwnika, naprawa gąsienic, czy dolewanie paliwa naprawdę są strzałem w dziesiątkę. Jedynym choć nieznacznym minusem w tym aspekcie gry jest jej poziom trudności. Tak diabelnie trudnej gry chyba nigdy nie widziałem. Choć niektórzy (np. ja) wezmą to za jej plus! Grafika to wręcz marzenie. Z czystym sercem powiem, że Soldiers jest najpiękniejszym z erteesów. Dźwięk - również miodzio. Te wystrzały i krzyki są naprawdę miłe do słuchania. Nie pozostaje mi nic innego jak polecić wam tę grę i wystawić jej najwyższą ocenę.

Ocena Gry:10/10
Ocena Grafiki:7/10
Ocena:Przedmiotów:9/10
Ocena:Efektów:8/10

Stopka forum

RSS